Bukuroshja pa fat - Episodi 81

Të gjithë mendojnë se Lola dhe Fabiani janë të lidhur bashkë dhe do të martohen.
Marselo dhe Prishila shkojnë te lokali, kërcejnë dhe puthen në sy të Lolës.
Lola kujton fjalët e Marselos, por edhe puthjen e tij me Prishilën.
Ajo shkon në varreza dhe Pablito, pasi merr vesh ç`kishte ndodhur, e këshillon ta harrojë Marselon se ai nuk është mashkulli i duhur për të.

Të gjithë episodet e "Bukuroshja pa fat"

Marselo shoqërohet në spital nga Lorenca dhe Naço. Lola pret ...më shumë

Në Horneros ndodh një shpërthim baruti që shkakton disa viktima ...më shumë

Silvana dhe Prishila kanë frikë se mos Lorenca flet me ...më shumë

Teksa Marselo ndodhet i shtruar në spital në gjendje të ...më shumë

Marselo flet me Lolën dhe i propozon për martesë dhe ...më shumë

Naço flet me Nikolasën, i kërkon ndjesë dhe i jep ...më shumë

Të gjithë mendojnë se Lola dhe Fabiani janë të lidhur ...më shumë

Prishila fton Marselon që të dalin bashkë dhe ai pranon. ...më shumë