Bukuroshja pa fat - Episodi 82

Naço flet me Nikolasën, i kërkon ndjesë dhe i jep fjalën që s’do të shkelë më te “Los Gozosos” dhe se do të martohet me të para se të lindë fëmija.
Galeanot duan të shkatërrojnë lokalin për të nxjerrë Lolën që aty dhe shpërthen një tym i madh., njerëzit dalin me vrap dhe Fabiani hyn të shpëtojë Lolën.
Komisari merr në pyetje Fabianin dhe e pyet nga doli gjithë ai tym.

Të gjithë episodet e "Bukuroshja pa fat"

Marselo shoqërohet në spital nga Lorenca dhe Naço. Lola pret ...më shumë

Në Horneros ndodh një shpërthim baruti që shkakton disa viktima ...më shumë

Silvana dhe Prishila kanë frikë se mos Lorenca flet me ...më shumë

Teksa Marselo ndodhet i shtruar në spital në gjendje të ...më shumë

Marselo flet me Lolën dhe i propozon për martesë dhe ...më shumë

Naço flet me Nikolasën, i kërkon ndjesë dhe i jep ...më shumë

Të gjithë mendojnë se Lola dhe Fabiani janë të lidhur ...më shumë

Prishila fton Marselon që të dalin bashkë dhe ai pranon. ...më shumë