Bukuroshja pa fat - Episodi 91

Marselo flet me Lolën dhe i propozon për martesë dhe Lola e pranon e lumtur.
Ai i kërkon që ajo ta presë sa të shkojë në shtëpi e të flasë me nënën e tij.
Marselo i tregon nënës së tij, Prishilës dhe Silvanës që do të martohet me Lolën, por Prishila reagon si histerike dhe e sulmon atë.
Prishila merr armën që Naço ka lënë mbi tavolinë nga pakujdesia dhe ia drejton Marselos.
Pas një përleshjeje mes të dyve, arma shkrepet dhe Marselo plagoset rëndë.

Të gjithë episodet e "Bukuroshja pa fat"

Marselo shoqërohet në spital nga Lorenca dhe Naço. Lola pret ...më shumë

Në Horneros ndodh një shpërthim baruti që shkakton disa viktima ...më shumë

Silvana dhe Prishila kanë frikë se mos Lorenca flet me ...më shumë

Teksa Marselo ndodhet i shtruar në spital në gjendje të ...më shumë

Marselo flet me Lolën dhe i propozon për martesë dhe ...më shumë

Naço flet me Nikolasën, i kërkon ndjesë dhe i jep ...më shumë

Të gjithë mendojnë se Lola dhe Fabiani janë të lidhur ...më shumë

Prishila fton Marselon që të dalin bashkë dhe ai pranon. ...më shumë