Bukuroshja pa fat - Episodi 92

Marselo shoqërohet në spital nga Lorenca dhe Naço.
Lola pret me padurim Marselon në kishë dhe dëshpërohet kur ai nuk vjen ta marrë.
Prishila është në agoni dhe ndihet në faj.
Lorenca kthehet dhe u thotë të gjithëve se gjithçka që ndodhi do ta paraqesin thjesht si një aksident për të mos rënduar Prishilën.

Të gjithë episodet e "Bukuroshja pa fat"

Marselo shoqërohet në spital nga Lorenca dhe Naço. Lola pret ...më shumë

Në Horneros ndodh një shpërthim baruti që shkakton disa viktima ...më shumë

Silvana dhe Prishila kanë frikë se mos Lorenca flet me ...më shumë

Teksa Marselo ndodhet i shtruar në spital në gjendje të ...më shumë

Marselo flet me Lolën dhe i propozon për martesë dhe ...më shumë

Naço flet me Nikolasën, i kërkon ndjesë dhe i jep ...më shumë

Të gjithë mendojnë se Lola dhe Fabiani janë të lidhur ...më shumë

Prishila fton Marselon që të dalin bashkë dhe ai pranon. ...më shumë