Bukuroshja pa fat - Episodi 96

Silvana dhe Prishila kanë frikë se mos Lorenca flet me Lolën dhe i tregon të vërtetën, ndaj Silvana shtiret si e sëmurë dhe i kërkon asaj të mos e lërë vetëm.
Lola kujton çastin kur Marselo i propozoi për martesë dhe i tha se do të vinte ta merrte.
At Kajetano nis kremtimet për festën e shenjtëve.
Ndërkohë që Lola, e trishtuar, përgatit valixhen në dhomën e saj dhe bëhet gati të niset.

Të gjithë episodet e "Bukuroshja pa fat"

Marselo shoqërohet në spital nga Lorenca dhe Naço. Lola pret ...më shumë

Në Horneros ndodh një shpërthim baruti që shkakton disa viktima ...më shumë

Silvana dhe Prishila kanë frikë se mos Lorenca flet me ...më shumë

Teksa Marselo ndodhet i shtruar në spital në gjendje të ...më shumë

Marselo flet me Lolën dhe i propozon për martesë dhe ...më shumë

Naço flet me Nikolasën, i kërkon ndjesë dhe i jep ...më shumë

Të gjithë mendojnë se Lola dhe Fabiani janë të lidhur ...më shumë

Prishila fton Marselon që të dalin bashkë dhe ai pranon. ...më shumë