Bukuroshja pa fat - Episodi 97

Në Horneros ndodh një shpërthim baruti që shkakton disa viktima dhe shumë të plagosur, mes tyre edhe Renato Galeano.
Një turmë njerëzish e rrethojnë Lolën dhe i kërkojnë të largohet nga fshati, pasi e konsiderojnë atë fajtore për të këqijat që ndodhin.
Lorenca ngushëllon Rehinën dhe i jep shpresë për të birin.
Lola përballet me të gjithë banorët dhe teksa ata e kërcënojnë, shfaqet Akiles Barraza dhe e fton në shtëpinë e tij, duke i shpëtuar jetën.

Të gjithë episodet e "Bukuroshja pa fat"

Marselo shoqërohet në spital nga Lorenca dhe Naço. Lola pret ...më shumë

Në Horneros ndodh një shpërthim baruti që shkakton disa viktima ...më shumë

Silvana dhe Prishila kanë frikë se mos Lorenca flet me ...më shumë

Teksa Marselo ndodhet i shtruar në spital në gjendje të ...më shumë

Marselo flet me Lolën dhe i propozon për martesë dhe ...më shumë

Naço flet me Nikolasën, i kërkon ndjesë dhe i jep ...më shumë

Të gjithë mendojnë se Lola dhe Fabiani janë të lidhur ...më shumë

Prishila fton Marselon që të dalin bashkë dhe ai pranon. ...më shumë