Dashuri bardhezi - Episodi 42

Jigiti lirohet nga burgu falë Ajhanit. Ferhati i kërkon asaj të takojë Azadin. Handani vazhdon të përndjekë Abidinin dhe Gylsymin me shpresën se do të zbulojë diçka. Ferhati më në fund i shpreh Asllësë dashurinë, ndërkohë që dikush qëllon Namikun…

Të gjithë episodet e "Dashuri bardhezi"

Abidini dhe Gylsymi u japin lajmin e martesës familjarëve të ...më shumë

Jeteri kthehet në shtëpi. Si do ta presin familjarët e ...më shumë

Ferhati dhe Asllëja gatuajnë së bashku, por asnjëri nuk e ...më shumë

Handani mëson se Gylsymi është mamaja e Kamilit. Namiku bisedon ...më shumë

Jeteri qëllon Namikun dhe pastaj tenton të vrasë veten. Kjo ...më shumë

Jigiti lirohet nga burgu falë Ajhanit. Ferhati i kërkon asaj ...më shumë

Ferhati ndihet keq se nuk po i qëndron pranë familjes ...më shumë

Ferhati takohet me Azadin. Për çfarë do të bisedojnë ata? ...më shumë