Pelini do të takohet me një shoqen e saj, e ...më shumë

Dujguja do të vazhdojë me planin e saj për të ...më shumë

Djemtë do të zbulojnë një detaj të rëndësishëm në sendet ...më shumë

Dujguja vendos të takohet me Alpin pasi ai del nga ...më shumë

Dujguja do të shkojë te Serkani për t’i dhënë fotografitë. ...më shumë

Z. Gyngor do t’i ofrojë Serkanit një marrëveshje. Do të ...më shumë

Çiftet do të jenë gati për vallëzimin në natën gala. ...më shumë

Naxhiu do të marrë vesh për takimin e Burxhusë dhe ...më shumë

Serkani do të përpiqet ta paralajmërojë Dujgunë për Alpin, por ...më shumë

Alpi dhe Dujguja do të kalojnë natën në jaht, por ...më shumë

Pelini do t’i dërgojë Dujgusë fotografitë e saj me Serkanin. ...më shumë

Esra do të pranojë propozimin për martesë të Serkanit, por ...më shumë

Serkani do të përpiqet t’i mbushë mendjen Dujgusë që të ...më shumë

Dujguja, e shqetësuar, do t’i tregojë Burxhusë për kërkesën e ...më shumë

Serkani do të marrë vesh të vërtetën rreth Dujgusë, por ...më shumë

Serkani do të bëjë për vete Dujgunë duke blerë unazën ...më shumë

Burxhu do të sigurojë paratë për rrëmbyesit dhe do të ...më shumë

Selamiu do të rrëmbejë Dujgunë dhe Serkanin. Ai do të ...më shumë

Dujguja dhe Serkani do të fillojnë të debatojnë bashkë gjatë ...më shumë

Dujguja do të takohet për herë të parë me vjehrrën ...më shumë