Dashuri dhe gënjeshtra - Episodi 20

Naxhiu do të marrë vesh për takimin e Burxhusë dhe Xhenkut dhe do të bëjë planin perfekt për ta vonuar këtë të fundit.
Alpi do të fillojë të sillet çuditshëm me Dujgunë, madje edhe do të humbasë kontrollin.
Merhameti do të shkojë në shtëpinë e Dujgusë, por do të mësojë rastësisht një të vërtetë që Serkanit do t’i pëlqejë shumë.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe gënjeshtra"

Pelini do të takohet me një shoqen e saj, e ...më shumë

Dujguja do të vazhdojë me planin e saj për të ...më shumë

Djemtë do të zbulojnë një detaj të rëndësishëm në sendet ...më shumë

Dujguja vendos të takohet me Alpin pasi ai del nga ...më shumë

Dujguja do të shkojë te Serkani për t’i dhënë fotografitë. ...më shumë

Z. Gyngor do t’i ofrojë Serkanit një marrëveshje. Do të ...më shumë

Çiftet do të jenë gati për vallëzimin në natën gala. ...më shumë

Naxhiu do të marrë vesh për takimin e Burxhusë dhe ...më shumë