Dashuri dhe gënjeshtra - Episodi 21

Çiftet do të jenë gati për vallëzimin në natën gala. Ç’do të bëjë Dujguja pasi Alpit t’i dalë një punë urgjente? Serkani do të takohet me z. Gyngor, i cili do t’i ofrojë shtëpinë dhe punën e ëndrrave. Cila është vajza në dosjen e z. Gyngor?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe gënjeshtra"

Pelini do të takohet me një shoqen e saj, e ...më shumë

Dujguja do të vazhdojë me planin e saj për të ...më shumë

Djemtë do të zbulojnë një detaj të rëndësishëm në sendet ...më shumë

Dujguja vendos të takohet me Alpin pasi ai del nga ...më shumë

Dujguja do të shkojë te Serkani për t’i dhënë fotografitë. ...më shumë

Z. Gyngor do t’i ofrojë Serkanit një marrëveshje. Do të ...më shumë

Çiftet do të jenë gati për vallëzimin në natën gala. ...më shumë

Naxhiu do të marrë vesh për takimin e Burxhusë dhe ...më shumë