Dashuri dhe gënjeshtra - Episodi 24

Dujguja vendos të takohet me Alpin pasi ai del nga spitali, por si do të jetë sjellja e
saj me të?
Naxhiu do të ftojë Burxhunë në një drekë, por a e ka harruar ajo Xhenkun?
Ky i fundit dhe Naxhiu do të shkojnë në shtëpinë e Alpit për të gjetur informacion rreth
Majës. Ç’të papritura do të ndodhin në atë shtëpi?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe gënjeshtra"

Pelini do të takohet me një shoqen e saj, e ...më shumë

Dujguja do të vazhdojë me planin e saj për të ...më shumë

Djemtë do të zbulojnë një detaj të rëndësishëm në sendet ...më shumë

Dujguja vendos të takohet me Alpin pasi ai del nga ...më shumë

Dujguja do të shkojë te Serkani për t’i dhënë fotografitë. ...më shumë

Z. Gyngor do t’i ofrojë Serkanit një marrëveshje. Do të ...më shumë

Çiftet do të jenë gati për vallëzimin në natën gala. ...më shumë

Naxhiu do të marrë vesh për takimin e Burxhusë dhe ...më shumë