Dashuri dhe gënjeshtra - Episodi 25

Djemtë do të zbulojnë një detaj të rëndësishëm në sendet e marra nga dhoma e Alpit. Detyra për të hetuar do t’i caktohet Naxhiut, i cili vazhdon ta ngacmojë Xhenkun. Dujguja dhe Burxhuja do të përgatisin një plan për t’u ndarë nga Alpi. Ç’do të ndodhë pasi Dujguja ta vërë në zbatim?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe gënjeshtra"

Pelini do të takohet me një shoqen e saj, e ...më shumë

Dujguja do të vazhdojë me planin e saj për të ...më shumë

Djemtë do të zbulojnë një detaj të rëndësishëm në sendet ...më shumë

Dujguja vendos të takohet me Alpin pasi ai del nga ...më shumë

Dujguja do të shkojë te Serkani për t’i dhënë fotografitë. ...më shumë

Z. Gyngor do t’i ofrojë Serkanit një marrëveshje. Do të ...më shumë

Çiftet do të jenë gati për vallëzimin në natën gala. ...më shumë

Naxhiu do të marrë vesh për takimin e Burxhusë dhe ...më shumë