Dashuri dhe gënjeshtra - Episodi 26

Dujguja do të vazhdojë me planin e saj për të larguar Alpin, por a do të jetë reagimi i tij ashtu siç pritet?
Merhameti do të marrë paratë e gjetura nga dollapi i Serkanit dhe do të shkojë në ofiçinë. Serkani dhe Dujguja do të futen në shtëpinë e Pelinit për të fshirë fotografitë komprometuese të tyre. Me se do të përballen ata kur Pelini dhe Alpi të vijnë papritur në shtëpi?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe gënjeshtra"

Pelini do të takohet me një shoqen e saj, e ...më shumë

Dujguja do të vazhdojë me planin e saj për të ...më shumë

Djemtë do të zbulojnë një detaj të rëndësishëm në sendet ...më shumë

Dujguja vendos të takohet me Alpin pasi ai del nga ...më shumë

Dujguja do të shkojë te Serkani për t’i dhënë fotografitë. ...më shumë

Z. Gyngor do t’i ofrojë Serkanit një marrëveshje. Do të ...më shumë

Çiftet do të jenë gati për vallëzimin në natën gala. ...më shumë

Naxhiu do të marrë vesh për takimin e Burxhusë dhe ...më shumë