Dashuri dhe gënjeshtra - Episodi 27

Pelini do të takohet me një shoqen e saj, e cila njeh vajzën e vërtetë të Veli Veliollusë. Ç’të vërtetë do të zbulojë ajo pasi të ndjekë Dujgunë? Alpi do të marrë një letër me një adresë, ku i kërkohet të shkojë për të zbuluar të vërtetën. Serkani do t’i tregojë të vërtetën Dujgusë. Do të kenë ata të dy një fund të lumtur? Cilin do të zgjedhë Burxhuja?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe gënjeshtra"

Pelini do të takohet me një shoqen e saj, e ...më shumë

Dujguja do të vazhdojë me planin e saj për të ...më shumë

Djemtë do të zbulojnë një detaj të rëndësishëm në sendet ...më shumë

Dujguja vendos të takohet me Alpin pasi ai del nga ...më shumë

Dujguja do të shkojë te Serkani për t’i dhënë fotografitë. ...më shumë

Z. Gyngor do t’i ofrojë Serkanit një marrëveshje. Do të ...më shumë

Çiftet do të jenë gati për vallëzimin në natën gala. ...më shumë

Naxhiu do të marrë vesh për takimin e Burxhusë dhe ...më shumë