Selda do të kalojë aksionet e saj në emër të ...më shumë

Gylshahu do të kërkojë para nga Hyseini dhe në këmbim ...më shumë

Kerimi do të shkojë në shtëpinë e Handanit dhe Seldës, ...më shumë

Handani dhe Selda do të detyrohen t’ia japin paratë djalit ...më shumë

Kerimi kërkon të dijë arsyen se pse Selda do 500 ...më shumë

Nesrini do të kërcënojë Xhynejtin se mund të vrasë Filizin. ...më shumë

Kerimi kërkon të bëjë fëmijë me Nesrinin dhe për këtë ...më shumë

Një i panjohur do të kërcënojë Handanin përmes fotografive të ...më shumë

Tuba dhe Xhemi do të martohen në fshehtësi. Do të ...më shumë

Nesrini do të debatojë me Fatmën. Do të arrijë ajo ...më shumë

Hasani do të shkojë në shtëpinë e Kerimit. Do t’i ...më shumë

Tuba do të takohet me gjyshen e saj dhe do ...më shumë

Sulltana fillon të dyshojë për lidhjen e Filizit dhe Xhynejtit. ...më shumë

Akifi do të vëzhgojë shtëpinë e Kerimit. A do të ...më shumë

Handani vazhdon të marrë telefonata anonime. Kush fshihet pas kësaj? ...më shumë

Nesrini do të mashtrojë Filizin për Xhynejtin duke i krijuar ...më shumë

Ipeku do të shohë Fatmën dhe Akifin në lagje. Si ...më shumë

Kerimi do të debatojë me Seldën lidhur me Tubën dhe ...më shumë

Kerimi do të inatoset kur të zbulojë se Selda mori ...më shumë

Kerimi do të kyçë Tubën në dhomën e saj dhe ...më shumë