Dashuri dhe mëkat - Episodi 101

Kerimi do të kyçë Tubën në dhomën e saj dhe s’lejon askënd të hyjë. Filizi bëhet
kureshtare për të shkuarën e Xhynejtit dhe Nesrinit. Si do të përgjigjet Xhynejti?
Selda do të shkojë në shtëpinë e vjetër të saj për të shpëtuar të bijën, si do ta presë Nesrini këtë?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe mëkat"

Selda do të kalojë aksionet e saj në emër të ...më shumë

Gylshahu do të kërkojë para nga Hyseini dhe në këmbim ...më shumë

Kerimi do të shkojë në shtëpinë e Handanit dhe Seldës, ...më shumë

Handani dhe Selda do të detyrohen t’ia japin paratë djalit ...më shumë

Kerimi kërkon të dijë arsyen se pse Selda do 500 ...më shumë

Nesrini do të kërcënojë Xhynejtin se mund të vrasë Filizin. ...më shumë

Kerimi kërkon të bëjë fëmijë me Nesrinin dhe për këtë ...më shumë

Një i panjohur do të kërcënojë Handanin përmes fotografive të ...më shumë