Kerimi kërkon të divorcohet nga Selda. Si do të reagojë ...më shumë

Si do të reagojë Kerimi për kërkesën që i bëri ...më shumë

Ipeku vendos të rikthehet për të punuar në vilë. Çfarë ...më shumë

Nesrini kërcënon Tubën dhe Xhemin. Zehra zbulon se Handani dhe ...më shumë

Pas largimit të Sinanit, Kerimi vendos të distancohet nga Nesrini. ...më shumë

Kerimi dëgjon gjithçka që Hanifeja thotë për Nesrinin. Cili do ...më shumë

Selda dhe Ipeku ndodhen në të njëjtin hotel që fle ...më shumë

Akifi do të takohet me Zehrën. Do të arrijë Zehra ...më shumë

Kerimi shkon në shtëpinë e Aliut ku po qëndron Nesrini ...më shumë

Emineja do të ndihmojë Ipekun të qëndrojë në një vend ...më shumë

Selda do të përballet me Ipekun. Ç’do të ndodhë mes ...më shumë

Zehra i tregon Ipekut gjithë të vërtetën për familjen e ...më shumë

Zehraja do të shkojë në shtëpinë e Seldës. Çfarë do ...më shumë

Handani më në fund zbulon se kush është Ipeku. Si ...më shumë

Bereni i tregon Aliut për Shulen. Si do të reagojë ...më shumë

Aliu dhe Shule do të shkojnë të bëjnë kontrollin e ...më shumë

Hazimi do të hyjë në shtëpinë e Aishes dhe do ...më shumë

Kerimi kërkon të takohet me Nesrinin. Do ta lejojnë Nesrinin ...më shumë

Zejnepja zbulon se Nesrini e gënjeu për testin e shtatzënisë. ...më shumë

Nesrini dhe Fatma do të kthehen në familjen e Kerimit. ...më shumë