Akifi gjen shtëpinë ku qëndron Nesrini. Si do të reagojë ...më shumë

Selda vendos të gjejë Ipekun dhe për këtë bashkëpunon me ...më shumë

Selda përballet me Berenin dhe i kërkon llogari për Aliun. ...më shumë

Kerimi mëson se shtëpiza është djegur qëllimisht. Nesrini akuzon njerëzit ...më shumë

Kerimi dhe Selda debatojnë për Ipekun. Selda fillon të dyshojë ...më shumë

Akifi rrëmben Nesrinin. A do të arrijë ajo të shpëtojë ...më shumë

Bereni dhe Kerimi shohin Aliun dhe Nesrinin të përqafuar. Si ...më shumë

Bereni e shqetësuar lajmëron Kerimin se rrëmbyen Aliun. Kush fshihet ...më shumë

Varësja në makinën e Kerimit shkakton debate në vilë. Do ...më shumë

Kush do t’i besojë fjalëve të Nesrinit? Ç’do të ndodhë ...më shumë

Selda dhe Kerimi gjejnë në dhomën e tyre Handanin. Do ...më shumë

Nesrini djeg fustanin e Tubës për t’u hakmarrë ndaj saj ...më shumë

Tuba shikon babanë e tij dhe Nesirnin në zyrën e ...më shumë

Xhemi mbërrin në vilën e Keremit. A do të mësojë ...më shumë

Nesirni djeg shtëpizën dhe kështu ia del të futet përgjithmonë ...më shumë

Kerimi debaton me Seldën për sjelljen e saj ndaj Nesrinit. ...më shumë

Selda, pasi kap Nesrinin në dhomën e saj e akuzon ...më shumë

Kerimi merr Fatmën dhe Nesrinin në shtëpinë e tij. Si ...më shumë

Shoferi i Kerimit ndërron jetë. Si do ta realizojë Kerimi ...më shumë

Xhynejti shkon në kafene dhe kërkon që Nesrini t’i kthejë ...më shumë