Aliu përpiqet të marrë të drejtën për xhirimin e një ...më shumë

Maho zëvendëson Hamijetin në punëte shtëpisë. Personi që u plagos ...më shumë

Njerëzit e Ertanit rrahin Bylentin, por kush do të marrë ...më shumë

Aliu do të përpiqet të afrohet me Sinemin. Mehmet Xhani ...më shumë

Aliu shkon i dehur përpara shtëpisë së Sinemit. Ertani përpiqet ...më shumë

Aliu merr fajde për të mbyllur borxhet e tij. Ai ...më shumë

Aliu përpiqet të dalë nga situata e vështirë ekonomike, por ...më shumë

Mehmet Xhani fiton çmimin e filmit më të mirë. Sinemi ...më shumë

Aliu sëmuret dhe përfundon në spital. Jeshimi merr një ofertë ...më shumë

Falimentimi i kompanisë e detyron Aliun të nisë gjithçka nga ...më shumë

Problemet financiare detyrojnë Aliun të ndërmarrë masa ekstreme. Kush do ...më shumë

Sinemi vazhdon të refuzojë Aliun për t’u rikthyer në shtëpi. ...më shumë

Pasojat e sulmit të Renginit do të jenë vdekjeprurëse. Sinemi ...më shumë

Aliu përpiqet të bindë Sinemin që të kthehet në shtëpi. ...më shumë

Aliu merr një propozim për një punë të rëndësishme. Largimi ...më shumë

Rengini i ngre kurth Sinemit. E kërcënuar për sigurinë e ...më shumë

Mehmetxhani arrin të gjejë se ku është Exheja. Mehmet agai ...më shumë

Sinemi dhe Mehmetxhani fajësojnë Aliun për situatën ku ndodhen. Policia ...më shumë

Aliu ballafaqohet me Renginin, por një kurth tjetër fshihet pas ...më shumë

Ç’do të ndodhë kur Mehmetxhani të harrojë drejtor Sadikun brenda ...më shumë