Dashuri dhe prapësi - Episodi 123

Mehmet Xhani, Mehmeti dhe Esma përpiqen të bëjnë të pamundurën që Aliu dhe Sinemi të pajtohen dhe të jetojnë në të njëjtën shtëpi. Sa do të funksionojnë terapia dhe ushtrimet që u jep psikologja? Nga ana tjetër, Sinemi vazhdon të jetë në ankth për shkak të situatës që kaloi dhe kjo gjë sa vjen e bëhet më serioze, saqë e pengon edhe në punën e saj.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe prapësi"

Sinemi do të mendojë më të keqen kur ta gjejë ...më shumë

Mehmet Xhani, Mehmeti dhe Esma përpiqen të bëjnë të pamundurën ...më shumë

Mehmet Xhani gjendet pranë familjes, por duket se pasojat e ...më shumë

Çfarë po ndodh me Sinemin, a do të përmendet ajo? ...më shumë

Tashmë lajmi për rrëmbimin e Mehmet Xhanit është përhapur në ...më shumë

Tarëku arrin t’ia mbathë nga burgu dhe pa humbur kohë ...më shumë

Tashmë Tarëku ndan qelinë me dikë tjetër, por kush është ...më shumë

Sinemi, Arzuja dhe Bylenti surprizojnë Aliun në Bursa, por a ...më shumë