Dashuri dhe prapësi - Episodi 124

Sinemi do të mendojë më të keqen kur ta gjejë çifligun të zbrazët? Një vajzë e re tenton të vetëvritet dhe Aliu i gjendur rastësisht aty i gjendet pranë duke i treguar sa e rëndësishme është jeta. Do të ndihmojë kjo ngjarje që Sinemi të kthehet në krahët e tij? Familja do të niset për pushime, por surprizat i presin rrugës.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe prapësi"

Sinemi do të mendojë më të keqen kur ta gjejë ...më shumë

Mehmet Xhani, Mehmeti dhe Esma përpiqen të bëjnë të pamundurën ...më shumë

Mehmet Xhani gjendet pranë familjes, por duket se pasojat e ...më shumë

Çfarë po ndodh me Sinemin, a do të përmendet ajo? ...më shumë

Tashmë lajmi për rrëmbimin e Mehmet Xhanit është përhapur në ...më shumë

Tarëku arrin t’ia mbathë nga burgu dhe pa humbur kohë ...më shumë

Tashmë Tarëku ndan qelinë me dikë tjetër, por kush është ...më shumë

Sinemi, Arzuja dhe Bylenti surprizojnë Aliun në Bursa, por a ...më shumë