Dashuri dhe prapësi - Episodi 28

Aliu dhe Sinemi të ulur pranë zjarrit flirtojnë me njëri-tjetrin. Mehmet agai kthehet në konak shëndoshë e mirë. Mehmet Xhanin e rrëmbejnë, por a do të arrijë ai të shpëtojë?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe prapësi"

Sinemi vazhdon të ketë kontradikta me drejtoreshën e spitalit. Mehmetxhani ...më shumë

Drejtori i shkollës mëson të vërtetën për kampionatin. Marrëdhënia e ...më shumë

Mehmetxhani fiton kampionatin e basketbollit. Gjërat nuk shkojnë siç duhet ...më shumë

Mehmetxhani përgatitet për kampionatin e basketbollit. Spitali ku punon Sinemi ...më shumë

Aliu zihet me Jasharin. Znj. Esma bën aksident duke mësuar ...më shumë

Aliu bëhet xheloz për Sinemin për shkak të Jasharit. Fërkimet ...më shumë

Ferideja largohet nga shkolla. Prindërit e saj duan ta martojnë ...më shumë

Shirini ka ditëlindjen. Çfarë surprize i kanë përgatitur shokët e ...më shumë