Dashuri dhe prapësi - Episodi 31

Gjykata cakton masën “arrest me burg” për Sinemin deri në përfundim të hetimit. Bashaku vijon të mbledhë fakte rëndësishme rreth aksidentit. Ajo gjen dëshmitarin e një ngjarjeje para aksidentit. A do të dalë Sinemi nga kjo gjendje e mjerueshme?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe prapësi"

Sinemi vazhdon të ketë kontradikta me drejtoreshën e spitalit. Mehmetxhani ...më shumë

Drejtori i shkollës mëson të vërtetën për kampionatin. Marrëdhënia e ...më shumë

Mehmetxhani fiton kampionatin e basketbollit. Gjërat nuk shkojnë siç duhet ...më shumë

Mehmetxhani përgatitet për kampionatin e basketbollit. Spitali ku punon Sinemi ...më shumë

Aliu zihet me Jasharin. Znj. Esma bën aksident duke mësuar ...më shumë

Aliu bëhet xheloz për Sinemin për shkak të Jasharit. Fërkimet ...më shumë

Ferideja largohet nga shkolla. Prindërit e saj duan ta martojnë ...më shumë

Shirini ka ditëlindjen. Çfarë surprize i kanë përgatitur shokët e ...më shumë