Dashuri dhe prapësi - Episodi 32

Mehmet agai, Esma dhe Aliu shkojnë për vizitë te Sinemi. Bashaku shkon në gjykatë dhe merr lajme të mira. Bashaku bën mbrojtjen e Sinemit duke paraqitur prova të reja. Gjykata vendos për lirimin e Sinemit. Maho rrëzohet nga kali dhe humbet kujtesën përkohësisht.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe prapësi"

Sinemi vazhdon të ketë kontradikta me drejtoreshën e spitalit. Mehmetxhani ...më shumë

Drejtori i shkollës mëson të vërtetën për kampionatin. Marrëdhënia e ...më shumë

Mehmetxhani fiton kampionatin e basketbollit. Gjërat nuk shkojnë siç duhet ...më shumë

Mehmetxhani përgatitet për kampionatin e basketbollit. Spitali ku punon Sinemi ...më shumë

Aliu zihet me Jasharin. Znj. Esma bën aksident duke mësuar ...më shumë

Aliu bëhet xheloz për Sinemin për shkak të Jasharit. Fërkimet ...më shumë

Ferideja largohet nga shkolla. Prindërit e saj duan ta martojnë ...më shumë

Shirini ka ditëlindjen. Çfarë surprize i kanë përgatitur shokët e ...më shumë