Dashuri dhe prapësi - Episodi 34

Bylenti fton Arzun për të dalë, por ajo i ngre një kurth. Mehmet Xhani dhe Derja shkatërrojnë shfaqjen teatrale duke e shndërruar në një çështje personale. A do të kriset marrëdhënia mes Aliut dhe Bashakut?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe prapësi"

Aliu dhe Sinemi kanë përvjetorin e martesës. Cila është surpriza ...më shumë

Aliu dhe Mehmet agai ndihmojnë profesoreshë Meralin të shpëtojë nga ...më shumë

Maho dhe Hamijet dalin në takim. Mehmetxhani njihet me një ...më shumë

Kryemjekja shkarkohet nga puna. Sinemi rikthehet në spital. Mehmetxhani arrin ...më shumë

Znj. Esma përfundon në komisariat pas skandalit në mbrëmjen festive. ...më shumë

Sinemi vazhdon të ketë kontradikta me drejtoreshën e spitalit. Mehmetxhani ...më shumë

Drejtori i shkollës mëson të vërtetën për kampionatin. Marrëdhënia e ...më shumë

Mehmetxhani fiton kampionatin e basketbollit. Gjërat nuk shkojnë siç duhet ...më shumë