Dashuri dhe prapësi - Episodi 76

Znj. Esma përfundon në komisariat pas skandalit
në mbrëmjen festive. Mehmet agai debaton me znj. Esma
dhe ajo largohet nga shtëpia. Sinemi jep dorëheqjen
nga puna. Ç’do të ndodhë me kryemjeken dhe shefin
e ri të spitalit?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe prapësi"

Aliu përpiqet të marrë të drejtën për xhirimin e një ...më shumë

Maho zëvendëson Hamijetin në punëte shtëpisë. Personi që u plagos ...më shumë

Njerëzit e Ertanit rrahin Bylentin, por kush do të marrë ...më shumë

Aliu do të përpiqet të afrohet me Sinemin. Mehmet Xhani ...më shumë

Aliu shkon i dehur përpara shtëpisë së Sinemit. Ertani përpiqet ...më shumë

Aliu merr fajde për të mbyllur borxhet e tij. Ai ...më shumë

Aliu përpiqet të dalë nga situata e vështirë ekonomike, por ...më shumë

Mehmet Xhani fiton çmimin e filmit më të mirë. Sinemi ...më shumë