Dashuri dhe prapësi - Episodi 78

Maho dhe Hamijet dalin në takim.
Mehmetxhani njihet me një vajzë të re në shkollë.
Cila është lidhja mes saj dhe drejtor Sadikut?
Aliu zbulon që Sinemi shkon në palestër fshehurazi.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe prapësi"

Aliu merr fajde për të mbyllur borxhet e tij. Ai ...më shumë

Aliu përpiqet të dalë nga situata e vështirë ekonomike, por ...më shumë

Mehmet Xhani fiton çmimin e filmit më të mirë. Sinemi ...më shumë

Aliu sëmuret dhe përfundon në spital. Jeshimi merr një ofertë ...më shumë

Falimentimi i kompanisë e detyron Aliun të nisë gjithçka nga ...më shumë

Problemet financiare detyrojnë Aliun të ndërmarrë masa ekstreme. Kush do ...më shumë

Sinemi vazhdon të refuzojë Aliun për t’u rikthyer në shtëpi. ...më shumë

Pasojat e sulmit të Renginit do të jenë vdekjeprurëse. Sinemi ...më shumë