Dashuri dhe prapësi - Episodi 80

Aliu dhe Sinemi kanë përvjetorin e martesës.
Cila është surpriza e Mehmetxhanit? Bylenti i propozon
Arzusë për martesë. Ish e dashura e Aliut rikthehet
në jetën e tij. Cili është plani i saj?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe prapësi"

Aliu përpiqet të marrë të drejtën për xhirimin e një ...më shumë

Maho zëvendëson Hamijetin në punëte shtëpisë. Personi që u plagos ...më shumë

Njerëzit e Ertanit rrahin Bylentin, por kush do të marrë ...më shumë

Aliu do të përpiqet të afrohet me Sinemin. Mehmet Xhani ...më shumë

Aliu shkon i dehur përpara shtëpisë së Sinemit. Ertani përpiqet ...më shumë

Aliu merr fajde për të mbyllur borxhet e tij. Ai ...më shumë

Aliu përpiqet të dalë nga situata e vështirë ekonomike, por ...më shumë

Mehmet Xhani fiton çmimin e filmit më të mirë. Sinemi ...më shumë