Dashuri dhe prapësi - Episodi 84

Mehmetxhani arrin të gjejë se ku është Exheja. Mehmet agai do të shtojë masat e sigurisë. Situata në të cilën ndodhet Aliu ndikon në mbarëvajtjen e kompanisë. Rengini i dërgon Sinemit një mesazh të koduar. Çfarë kuptimi fshihet pas tij?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe prapësi"

Sinemi do të mendojë më të keqen kur ta gjejë ...më shumë

Mehmet Xhani, Mehmeti dhe Esma përpiqen të bëjnë të pamundurën ...më shumë

Mehmet Xhani gjendet pranë familjes, por duket se pasojat e ...më shumë

Çfarë po ndodh me Sinemin, a do të përmendet ajo? ...më shumë

Tashmë lajmi për rrëmbimin e Mehmet Xhanit është përhapur në ...më shumë

Tarëku arrin t’ia mbathë nga burgu dhe pa humbur kohë ...më shumë

Tashmë Tarëku ndan qelinë me dikë tjetër, por kush është ...më shumë

Sinemi, Arzuja dhe Bylenti surprizojnë Aliun në Bursa, por a ...më shumë