Sinemi tërhiqet nga gjyqi për hir të Mehmet Xhanit. Ky ...më shumë

Ditëlindja e Derjas shkatërrohet nga babai i saj. Aliun merr ...më shumë

Mehmet Xhani zhduket sërish duke i vënë të gjithë në ...më shumë

Çfarë vendimi do të marrë Sinemi për të ardhmen e ...më shumë

Çfarë do të ndodhë me inspektorin që shkon për kontroll ...më shumë

Mehmet Xhani arrin të manipulojë psikologun e tij. Çfarë do ...më shumë

Aliu vendos të shpërngulet te çifligu që kanë blerë prindërit ...më shumë

A do t’ia dalin mjekët ta zgjojnë me sukses Mehmet ...më shumë

Mehmet Xhanit i vijnë në majë të hundës mësuesit privatë. ...më shumë

Telashet nuk kanë të sosur për Mehmet Xhanin. Çfarë do ...më shumë

Si do të shkojë takimi i Aliut me Kristinën? Çfarë ...më shumë

Mehmet Xhani ikën nga shtëpia. Ku do të shkojë ai? ...më shumë

Sinemi ftohet nga një universitet në Londër për një trajnim ...më shumë

A do të funksionojë plani i Aliut për të bërë ...më shumë

Çfarë do të ndodhë me Mehmet again dhe Mahon teksa ...më shumë

Ç’vendim do të marrë gjykata për çështjen e divorcit të ...më shumë

Çfarë do të bëjë Mehmet Xhani për të ndëshkuar komshiun ...më shumë

A do të arrijnë Aliu dhe Sinemi të shkojnë në ...më shumë

Policia më në fund vë në pranga dy vrasësin që ...më shumë

Si do të ndikojë vajtja në qytetin e Urfës në ...më shumë