Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë

Zejnepja merr një lajm të bukur që e gëzon shumë. ...më shumë

Ozlemi merr një vendim në lidhje me Aliun. Ky i ...më shumë

Policia arreston Aliun me akuzën për vrasje. Ujgari vë Sinanin ...më shumë

Dujguja me Pilotin dhe Hydaverdi me Ezginë darkojnë në një ...më shumë

Aliu merr një lajm të gëzueshëm, por gëzimi i tij ...më shumë

Aliu takohet me të birin. Harputllu me njerëzit e tij ...më shumë

Ozlemi takon Aliun, por çfarë do t’i thotë ajo që ...më shumë

Aliut i japin një gotë çaji me helm. Hydaverdi merr ...më shumë

Piloti vret Mertin. Piloti dhe Dujguja drekojnë së bashku. Aliu ...më shumë

Samimi thërret Aliun që t’i tregojë se kush është vëllai ...më shumë

Policia vjen në shtëpinë e Tuxhes që tëkapë Pilotin. Aliu ...më shumë

Hydaverdi i propozon Ezgisë për martesë. Sevda shkon të prishë ...më shumë