Dashuri dhe Sekrete - Episodet 38-39-40

Hydaverdi i propozon Ezgisë për martesë. Sevda shkon të prishë kontratën e punës në kompaninë e Ujgarit. Dujguja fillon të shqetësohet për Pilotin ngaqë ai s’vjen më tek ajo. Aliu shkon në një klub nate dhe Sevda e ndjek atë. Dujguja pranon ftesën e Pilotit. Çfarë do të bëjë Aliu kur të shohë fotografinë e Sevdës në poster? Ujgari dhe Tuxhja thurin një plan. Aliu shkon në dhomën e hotelit ku ishte Sevda, por aty përballet me një surprizë të pakëndshme. Sevda ndjek Aliun me makinë, por humbet kontrollin. Dujguja mëson se Pilotin e kërkon policia për vrasje. Disa persona kërcënojnë Tuxhen me thikë. Piloti e kalon natën në shtëpinë e Tuxhes.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë