Dashuri dhe Sekrete - Episodet 48-49-50

Aliut i japin një gotë çaji me helm. Hydaverdi merr një lajm të keq nga Ezgija. Aliu dhe Piloti do të debatojnë ashpër me njëri-tjetrin. Cila është arsyeja këtë herë?
Aliu i drejton armën Ujgarit që ta vrasë. Piloti dhe Dujguja darkojnë dhe janë të lumtur bashkë, por papritur u ndodh diçka që ua prish lumturinë. Sevda i jep Aliut një lajm të gëzueshëm.
Sevda qëllon Ujgarin. Piloti i drejton armën Ujgarit që ta vrasë, por kush do ta ndalë? Ish-gruaja e Aliut shkon në shtëpinë e tij, por cili është qëllimi i saj?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë