Dashuri dhe Sekrete - Episodet 51-52

Ozlemi takon Aliun, por çfarë do t’i thotë ajo që do ta trazojë këtë të fundit? Piloti do të debatojë me Vedatin. A do ta pranojnë Pilotin prindërit e Dujgusë?
Një grup burrash qëllojnë me armë drejt shtëpisë së Aliut kur ky i fundit po bisedonte me Ozlemin. Pilotit i drejtojnë armën për ta vrarë, kush do ta shpëtojë atë? Kurti kap në befasi Zejnepen duke u përqafuar me Sinanin.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë