Dashuri dhe Sekrete - Episodi 41-42

Policia vjen në shtëpinë e Tuxhes që tëkapë Pilotin. Aliu i shpreh dashurinë Sevdës. Ujgari mëson sekretin e Koksallit.

Sinani shkon si korrier në shtëpinë e Zejnepes për të takuar këtë të fundit. Kurti do të kërcënojë me vdekje Samimin. Dujguja shkon te Piloti, por kush do ta ndjekë? Aliu do t’i propozojë Sevdës për martesë.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë