Dashuri dhe Sekrete - Episodi 56-57

Aliu merr një lajm të gëzueshëm, por gëzimi i tij nuk zgjat shumë, sepse e sulmojnë me armë. Nexhmiu kërcënon Pilotin me armë. Alixhani largohet nga dhoma e tij dhe të gjithë shqetësohen për të. Koksalli i drejton armën Ujgarit që ta vrasë. Sinani i shpreh dashurinë Zejnepes. Hydaverdi fton Ezginë të dalë me të për darkë. A do të pranojë ajo? Njerëzit e Kokëshkëmbit rrëmbejnë Alixhanin dhe Ozlemin.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë