Dashuri dhe Sekrete - Episodi 58-59-60

Dujguja me Pilotin dhe Hydaverdi me Ezginë darkojnë në një restorant. Aliu shkon të ndeshet me Kokëshkëmbin. Koksalli vendos t’i tregojë çdo gjë Aliut në lidhje me sekretin e tmerrshëm që i fsheh prej vitesh.
Piloti i propozon për martesë Dujgusë. A do të pranojë ajo? Aliu shkon të takojë Koksallin që të mësojë gjithçka rreth vdekjes së djalit të tij, por nuk ia del mbanë. Koksalli është në luftë për jetë a vdekje.
Aliu i kërkon Sevdës t’i tregojë atë që s’arriti t’ia thoshte babai i saj. Sevda i jep fund martesës me Ujgarin. Ozlemi e kërcënon Aliun se do të largohet së bashku me Alixhanin.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë