Dashuri dhe Sekrete - Episodi 61-62

Policia arreston Aliun me akuzën për vrasje. Ujgari vë Sinanin kundër Aliut. Ujgari takon Ozlemin dhe i thotë diçka asaj. Sevda dhe Aliu lënë mënjanë gjithçka dhe vendosin ta vazhdojnë dashurinë e tyre.
Dujguja i thotë babait për çështjen e martesës. A do të pranojë ai? Alixhani futet në operacion. Aliu bëhet gati të vrasë Ujgarin, por ai i premton që do t’i thotë një sekret.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë