Dashuri dhe Sekrete - Episodi 63-64-65

Ozlemi merr një vendim në lidhje me Aliun. Ky i fundit mëson diçka për vëllanë e tij që e mërzit shumë. Piloti përballet me një surprizë të pakëndshme në shtëpinë e Dujgusë. Hajrija ndihet shumë keq.
Ozlemi dhe Alixhani i bëjnë një surprizë Aliut. Ezgija bëhet xheloze për Hydaverdin. Sevda shkon tek avokatja e saj, por përballet me një surprizë të pakëndshme.
Hajrija befasohet kur përballet me Ujgarin. Aliu, Vedati dhe Piloti shkojnë të kërkojnë dorën e Dujgusë. Alixhani i bën një surprizë Aliut. Çfarë do të bëjë Piloti kur Ujgari t’i tregojë vrasësin e babait të tij?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë