Dashuri dhe Sekrete - Episodi 66-67

Zejnepja merr një lajm të bukur që e gëzon shumë. Aliu është shumë i lumtur me djalin e tij. Ujgari bëhet më i fuqishëm se më parë dhe në planet e tij është vrasja e Aliut.
Aliu bashkë me Alixhanin dhe Sevdën shkojnë në lokalin ku punon Sevda. Ujgari i ngre një kurth Aliut. Dujgunë e rrëmbejnë, por çfarë do t’i kërkojnë Pilotit në këmbim të saj? Hydaverdi shkon në ditëlindjen e Ezgisë. Aliun e vënë në shënjestër për ta vrarë. Kush do ta shpëtojë atë?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë