Dashuri dhe Sekrete - Episodi 68-69-70

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari fton Ozlemin të bashkëpunojë me të. Një kasaphanë e vërtetë ndodh në lokalin ku punon Sevda. Aliu vihet në kërkim të Sevdës. Zejnepja mëson diçka që e trishton aq shumë sa humb ndjenjat. Sevda merr një palë gërshërë për të kryer një akt tragjik. Ilhani sheh një ëndërr shumë të frikshme. Piloti ndihet shumë i pashpresë. Sevda arrin të dalë nga shtëpia ku e mbante Ujgari të mbyllur.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë