Dashuri dhe Sekrete - Episodi 71-72

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij të fundit armën për ta vrarë. Aliu gjen vendin ku Ujgari mbante Sevdën dhe shkon atje. Sevda i merr armën Ujgarit dhe ia drejton që ta vrasë. A do të marrë fund ky konflikt mes tyre?
Ujgari dhe Aliu do të gjenden sërish përballë njëri-tjetrit me pistoleta në duar, por këtë herë Sevda është mes tyre. Aliu do t’i propozojë sërish Sevdës të bëhet gruaja e tij. Ozlemi dëshpërohet kur shikon se ata të dy janë sërish në krahët e njëri-tjetrit. Piloti shkon në vendin ku fshihej Nexhmiu dhe i drejton atij armën që ta vrasë.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë