Dashuri dhe Sekrete - Episodi 73-74-75

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ku do të mësojë se cili është vrasësi i babait të tij. Aliu dhe Sevda thurin plane për të hapur kasafortën e zotit Kurt.
Familja e Zekiut fillon të shqetësohet për këtë të fundit. Ezgi grindet me një vajzë për Hydaverdin. Aliu është shumë i emocionuar sepse më në fund ka ardhur dita që priste prej vitesh.
Aliu takohet me Pilotin në ish-jetimoren e tyre. A do ta pranojë Piloti Aliun si vëllanë e tij? Vedati merr ne shenjë Aliun që ta vrasë. Sevda sheh çantën me para të Tuxhes dhe fillon të dyshojë.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë