Dashuri dhe Sekrete - Episodi 76-77

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar paratë. Vedati e gjen veten të lidhur. Kush e ka lidhur atë? Dujguja dhe familja e saj habiten kur mësojnë se kush është vëllai i vërtetë i Pilotit.
Aliu i propozon Sevdës për martesë. Tuxhja i lë një letër Sevdës. Çfarë ka shkruar ajo në të? Aliu mëson se kush ishte personi që Piloti e quante baba. Ujgari bën plane për të vrarë Aliun.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë