Dashuri dhe Sekrete - Episodi 78-79-80

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ta vrarë. Aliu kërcënon Nexhmiun. Aliu, Sevda, Piloti dhe Dujguja darkojnë së bashku për të festuar në një restorant dhe në atë kohë vjen edhe Ozlemi me Alixhanin. Vedati arrin të zgjidhet. Vedati niset që të vrasë Aliun. Të gjithë duken shumë të lumtur gjatë festimit të dasmës së synetllikut të Alixhanit, por ndodh një incident që i mërzit të gjithë. Sevdës i bëjnë një telefonatë me të cilën frikësohet shumë.
Ozlemi i kërkon Aliut të nisin një jetë të re së bashku. Vedatit i drejtojnë armën për ta vrarë, por dikush e shpëton atë. Hydaverdi jep shenja jete. Sevda merr një kërcënim nga Ujgari.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë