Dashuri dhe Sekrete - Episodi 83-84-85

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por diçka e pakëndshme do të ndodhë. Z. Kurt shkon të takohet me maniakun. Avokatja e Ujgarit i jep lajmin e mirë Sevdës që e gjithë pasuria e Ujgarit i kalon asaj.
Aliu shkon për darkë në shtëpinë e Ozlemit, por përballet me një surprizë të pakëndshme. Piloti sheh Ahmetin duke i mbajtur dorën Dujgusë dhe e sulmon. Ozlemi mendon se Aliu bëhet xheloz për të.
Ozlemi takohet me Nedimin dhe Aliu nervozohet. Dujguja i kërkon Pilotit të ndahet. Nedimi plagos zotin Kurt, i cili do t’i lërë amanetet e fundit Aliut. Kush do ta marrë peng Zejnepen dhe Sinanin?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë