Dashuri dhe Sekrete - Episodi 86-87-88

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe do ta kalojnë natën bashkë. Piloti dhe Dujguja takohen. A do të pajtohen ata? Maniaku rrëmben Hajrijen dhe thërret edhe Sevdën që t’i kërkojë atë që dëshiron.
Ilhani do të ndihet keq papritur. Piloti i kërkon Dujgusë të ndahen. Vedati i drejton armën Aliut për ta vrarë. Xhani i tregon Alit sekretin që mbante për vite me radhë. Piloti mëson se kush është vrasësi i babait të tij.
Sevda do t’i japë hard diskun Nedimit dhe ky i fundit do ta çojë drejt vdekjes. Zejnepja mëson se kush janë vëllezërit e saj. Nedimi kërcënon Aliun me vrasjen e Zejnepes. Kush do të fitojë mes Nedimit dhe Aliut? Kush do të fitojë? Të gjithë ulen të lumtur në tryezë për festën e Bajramit.

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë