Hydaverdi i propozon Ezgisë për martesë. Sevda shkon të prishë ...më shumë

Sevda dhe Aliu nisin me përgatitjet për dasmë. Piloti i ...më shumë

Hydaverdi dhe Ezgija shkojnë të hanë vetëm për vetëm në ...më shumë

Sevda i shpreh dashurinë Aliut. Disa persona rrahin Pilotin, por ...më shumë

Kush do ta vërë Sevdën në shënjestrën e armës së ...më shumë

Vedati rrëmben Sevdën. Aliu vihet menjëherë në lëvizje për ta ...më shumë

Aliu vihet në kërkim të kartës së identitetit të vëllait ...më shumë

Aliu i shkon Ujgarit në zyrë. Sevda ndihet keq për ...më shumë

Gjërat për pilotin nuk shkojnë aspak mirë në burg. Aliu ...më shumë

Aliu gjen numrin e personave që i kanë ngritur kurth. ...më shumë

Koksalli e çon familjen e tij në shtëpinë e Ujgarit. ...më shumë

Aliun e arrestojnë. Sinani është në gjendje kritike për jetën. ...më shumë

Sevda afrohet gjithnjë e më shumë me Aliun. Ujgari dhe ...më shumë

Ujgari kap Hydaverdin dhe e torturon që t’i tregojë vendndodhjen ...më shumë

Sevda strehohet në shtëpinë e Aliut. Do t’i tregojë ky ...më shumë

Koksalli e kap Sinanim me drogë dhe ia hedh në ...më shumë