Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë

Gjykata merr vendimin për të dënuar me burg Galip Kozxhuogllunë, ...më shumë

Pas përballjes fizike me Emirin, Kemalin do ta marrin në ...më shumë

Kemali dhe komisarja bëjnë çmos për të zbuluar nëse Asuja ...më shumë

Tarëku do të kërcënojë me armë Emirin, por a do ...më shumë

E tronditur nga ajo që ka ndodhur, Nihani përpiqet t’i ...më shumë

Çfarë do të bëjë Tarëku pasi të shtjerë në dorë ...më shumë

Në shtëpinë e Kemalit vjen policia, e cila është sinjalizuar ...më shumë

Nihani dhe Kemali nuk gjejnë personin apo përgjigjen që prisnin, ...më shumë

E dëshpëruar, Zejnepja merr një vendim tragjik për jetën e ...më shumë

Më në fund, Nihani do të përballet me vrasësen e ...më shumë

Nihani zbulon gjithçka se si e përgjuar Emiri duke përdorur ...më shumë

Edhe pse të rrethuar nga forcat e policisë, Kemali dhe ...më shumë