Dashuri e pafund - Episodi 167-168-169

Nihani zbulon gjithçka se si e përgjuar Emiri duke përdorur arushin e vajzës së vogël dhe këtë ia rrëfen edhe Emirit. Asuja i kërkon Tarëkut të mbështetet tek ajo, por a do të pranojë ai? Për të fshehur të vërtetën se ka qenë me Ozanin ditën e vrasjes së këtij të fundit, Zejnepja vendos të qëndrojë me Hakanin.

Pasi nxjerr disa dokumente se Emiri ka kryer transferta të jashtëligjshme jashtë shtetit, bordi drejtues është në dilemë për ta votuar si kryetar. Për t’i paraprirë rrëmbimit të vajzës, Kemali thur një plan tjetër, por Banuja e tradhton pa mëshirë. A do t’ia dalë dot ai të ruajë të sigurt të bijën?

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë